So far

Gud, finns så mycket att säga om boken jag för tillfället läser. En av de många sakerna Sharma i sin bok ”Finn din livsuppgift” vill förklara, är att döden bara är en av de många sätt att förlora sitt liv på. Vi strävar efter berömmelse och pengar, och låter detta bli vår drivkraft. Men i själva verket finns det bara en kraft som räknas, och det är kraften inifrån.

Vi växer mest av våra största utmaningar. Nedgångar och förluster är det som driver vår personliga utveckling framåt, då dessa stunder får oss att fundera över de filosofiska frågorna i livet. Livet är en oändlig utvecklings och lärandeprocess, där vi ständigt strävar efter att vilja nå något nytt, något mer sant och äkta. För vad ser vi egentligen när vi når toppen av ett berg? Jo, andra berg att bestiga.

Det är upp till oss själva att finna vår livsuppgift. Det finns ingen annan som kan besvara eller finna svaret åt oss. Men att nå personlig storhet har olika innebörd för alla, och vet man då inte vilken man ska ta, borde det väl inte spela någon roll vilken väg vi går? Det viktigaste är att vi försöker finna sanningen inom oss själva, för att kunna stråla det genom vårt yttre.

Processed with VSCOcam with b5 preset

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s